Нов търговски панаир, фокусиран върху скъпоценни камъни, бижута, минерали и вкаменелости, ще се появи в Колорадо по-късно тази година.

Срещата на върха HardRock, на която ще участват над 400 изложители, образователни семинари и основни лектори, ще се проведе в Денвър от 16 до 21 септември в Конгресния център на Колорадо, съобщиха основателите й миналата седмица. Събитието е създадено от Кристоф Кайлман, организаторът на Мюнхенското изложение и Gemworld Мюнхен, и Уолтър Меринг, експерт по скъпоценни камъни, който е помогнал при разработването на Pueblo Gem & Mineral Show в Тусон, Аризона.

Срещата на върха ще бъде разделена на две места, наречени Evolution и Sparkle & Joy. Ще предложи пазар за минерали, вкаменелости и метеорити. Шоуто за скъпоценни камъни и минерали в Денвър ще проведе ежегодното си изложение в съседното пространство.

Междувременно Sparkle & Joy ще представи изящни скъпоценни камъни и бижута, с ексклузивни семинари и практически обучения и образователни програми, както и презентации на живо. Той е насрочен за периода от 18 до 21 септември. И двете области ще бъдат отворени за членове на индустрията, докато Evolution ще бъде достъпна и за широката публика.

Call Now Button