Световната асоциация за жени бижутери (ЖБА) избра Сюзън Чандлър, главен търговски директор на „Citizen Watch America“, за президент на своя международен съвет на директорите. Тя ще служи на длъжността през мандата, който продължава от 2022 до 2023 година.

Чандлър ще помогне за насърчаване на общността, връзките и сътрудничеството в рамките на търговията, съобщиха от сдружението през миналата сряда. Миналата година тя служи като спонсорен председател на ЖБА и беше от съществено значение за набирането на пари за организацията и осигуряването на основните лектори за събитията на ЖБА. „Вярваме, че силният лидерски опит на Сюзън не само ще допринесе за бъдещия растеж и жизненост на асоциацията, но и ще вдъхнови по-голяма общност от жени, работещи и водещи в бижутерската индустрия като цяло“, заяви президентът на ЖБА Жаклин Касауей. „Връзките на Сюзън вътре и извън индустрията ще позволят по-нататъшно сътрудничество и партньорства в бъдеще“, допълни тя.

Международният съвет на директорите също назначи трима нови членове: Бет Герщайн, главен изпълнителен директор на Brilliant Earth; Ракел Алонсо-Перес, уредник на минералогичния и геоложкия музей в Харвардския университет; и Матю Тратнър, директор глобално бизнес развитие в Гемологичния институт на Америка (GIA).

Call Now Button