Mнозина оплакват 2020 като година, която биха искали да забравят. Тя постави пред прага ни куп предизвикателства, създаде необходимостта да преосмислим почти всичко относно начина, по който правим бизнес. Потребителските нужди, желания и поведение при покупка бързо се промениха. Бизнесът извърши цифрови трансформации, за да покаже къде работи и пазарува светът: онлайн. Тези сеизмични възли не бяха временни. Потребителите се възползваха от удобството да пазаруват онлайн, да кликват и правят виртуални срещи. Какви са прогнозите за диамантения бизнес през 2021 г.?

1. Цифровата трансформация е от съществено значение за състезанието. Старите начини, по които сме правили бизнес, вече не са ни достъпни. Ще видим продължаваща промяна към усвояване на силата на технологиите.

2. Възходът на съзнателния потребител. Хората ще искат да купуват от компании, чийто морал е в съответствие с техния. Инициирането на устойчивост във вашата конкурентна стратегия сега е от съществено значение за успеха.

3. Диамантеният бизнес ще започне да възприема идеята, че корпоративните купувачи също са клиенти, които трябва да бъдат обгрижвани. Те ще продължат да пренасочват голяма част от маркетинга и продажбите си онлайн.

4. Броят на независимите магазини за бижута на дребно ще продължи да намалява, тъй като собствениците се пенсионират без наследник, който е заинтересован да поеме това, което погрешно се възприема като старомоден бизнес.

Call Now Button